maandag 5 september 2011

Scrappers Monday; Kantjes!!

Tijdens een familiefeestje bezochten we "Het oude ambachten museum" in Terschuur. Voor alle leeftijden is hier vanalles te zien en natuurlijk vielen mij de prachtige oude kleedjes en kantjes op!! Ik zou ze stiekem wel mee willen nemen!! Maar helaas moet ik het nu met de foto doen.
Ik heb gebruik gemaakt van het heerlijk zomerse papier Victoria Garden van Echo Park. Met wat bloemen, stempels en kleine embellishments is het geheel afgemaakt.



Deze roos is een stempel van La Blanche. Hij is gestempeld met Stazon Timber Brown, daarna gekleurd met de blendingtool met Distress Inkt VictorianVelvet, en de pareltjes zijn gemaakt met de My Paper World Glosspen Clear.


Deze Thicker letters zijn oorspronkelijk wit met glitter. Door er met Distress Inkt over te gaan (met de blendingtool) krijgen ze iedere gewenste kleur.


De paspop is geverft met een parelpen. Daarna zijn er diverse strookjes kant overheen geplakt. Op de kanten rok zit een chipboard bloemetje die is ingesmeerd met GlossyAccents. In de natte gloss heb ik een pareltje laten vallen.

Andere materialen die op de layout zitten zijn: bloemen en blaadjes van Prima Marketing, Glimmermist, divers kant, vlinderpons Martha Stewart, letter stickertjes KaiserCraft en een Chandelier takje van Magnolia.

Een fijne maandag en tot de volgende keer!
Groetjes Yvette

8 opmerkingen:

  1. leuke LO, erg mooie kleuren. ik vind die gestempelde bloemen echt een uitkomst, zo kan je ze aanpassen aan je LO. erg mooi geworden!!

    groetjes, Wanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is een erg leuke lay-out geworden!! Zelfs jouw kleding matcht... Toeval??? Of is de kleurenkeuze hierop aangepast???

    Groetjes, Toos

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super mooi weer Yvette.
    Die stempel op de achtergrond is erg gaaf zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ooh, dat is inderdaad wel erg verleidelijk al dat kant waar je alleen maar naar mag kijken!
    Mooie LO geworden en fantastische combi van papier/stempels en je bloes. :)
    grt, Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig! De embellishments zijn schitterend bij deze foto!
    Groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hoi hoi

    echt prachtig geworden.
    Je had wel een bakkie kunnen komen drinken ik woon bijna om de hoek.

    gr Thamar

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat is dit mooi zeg!!!Zo heerlijk zoet....Hou er wel van en je bent erg creatief in t bedenken van titels, zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen