donderdag 29 september 2011

Project Thursday: Maya Road tag book

Op deze Project Thursday een miniboekje voor jullie.


Ik heb dit boekje gemaakt voor mijn collega. Die is net met zwangerschapsverlof gegaan en ik wilde dit kleine boekje aan haar geven, zodat ze snel foto's kan laten zien van de kleine.
Er zitten dus nog geen foto's in, maar wel matten, zodat ze het boekje makkelijk af kan maken.
Ik weet nog niet of het een jongetje of meisje wordt, daarom heb ik voor aqua, groen en wit gekozen, in de kleuren van de babykamer.
Ik heb een Maya Road shipping tag coaster album beplakt met papier uit de Miss Nelly lijn van Kaiserkraft.  Voordat ik het beplakt heb, heb ik de zijkantjes wit geverfd, zodat je de chipboard kleur niet meer ziet. Daarna heb ik de randjes geschuurd voor een distressed look.Het ovaal met het hartje uit de voorkant heb ik uit elkaar gehaald. Het hart heb ik op de voorkant terug laten komen en heb ik bewerkt met puffypaint en daarna met de glitterverf van Tulip dimensional fabric paint.
Het ovaal heb ik bewerkt met Ranger Tim Holtz Crackle paint (picket fence). Achter het ovaal heb ik een designpapier geplakt, zodat dat een label vormt bij het boekje.De bloemen heb ik gestanst met de Tattered florals stans van Sizzix (Tim Holtz) uit wit vilt en daarna heb ik dit gekleurd met Glimmer Mist en dat gaat prima. Je moet alleen wel even het geduld opbrengen om het te laten drogen.
Verder heb ik veel vilt, kant, tule en lint gebruikt samen met knoopjes, Glimmer Mist en Glimmer Glam om het zacht en baby-achtig te houden. Alle bladzijdes heb ik aan de buitenkant bewerkt met stickles voor een extra accent.


Gebruikte materialen:
Papier: Kaiserkraft Miss Nelly, Maya Road shipping tag coaster album,  Bazzill Cardstock, tule, lint, kant, Ranger Tim Holtz Distress Crackle paint (picket fence), verschillende stempels, Tattered angels Glimmer mist en Glimmer Glam, Prima Marketing flowers, vilt, Tattered florals stans van Sizzix, My paper World parelpennen, knoopjesTulip dimensional fabric paint (puffy en glitter diamond), Ranger Stickles.

7 opmerkingen:

 1. Super mooi boekje hoor. Ik ben al aan het aftellen voor komende weekend. Heeeeel erg benieuwd.

  Groetjes,
  Nanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk idee om kado te doen! Ziet er geweldig uit.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik wilde ook nog steeds een keer proberen of ik vilt kan inkleuren.. je bent me voor.. het is dus geen probleem... ik zie wel egale kleuren.. heb je daar voor gekozen of kan je ook een beetje random en meerdere kleuren in een bloemblad gebruiken? of wordt dat dan ook weer 1 geheel?
  ben benieuwd ik vind het een schattig albumpje
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zal je collega hier blij mee zijn, je hebt er een bijzonder cadeau van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een supergaaf boekje en wat een geweldig idee ook!Ze zullen er ook echt blij mee zijn, meteen die geweldig gave eerste foto's inplakken. Leuk!

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen