donderdag 1 september 2011

Project Thursday met Tattered Angels

Voor deze donderdag een Tattered Angels Miniboekje zonder papier!
Oke, eerlijk is eerlijk; het miniboekje is van Maya Road, maar daarin zit eigenlijk alleen maar Tattered Angels producten en wat embellishments.

Met dit boekje wilde we laten zien dat je glimmermist heel goed als basis kunt gebruiken om bijvoorbeeld kleur aan te brengen op papier, stof of bijvoorbeeld canvas zoals hier in dit boekje.

In dit boekje heb ik gewerkt met verschillende kleuren glimmermist en die heb ik gecombineerd met de masks van Prima Marketing en Tattered Angels om de achtergrondjes te creeeren.
Hier kun je nog mee spelen door o.a eerst water op het canvas te spuiten of juist te verven met de glimmer mist.

In dit boekje heb ik vervolgens foto's gescrapt van een dagje strand; de vrolijke kleuren glimmermist passen goed bij de vrolijke foto's van mijn nichtje Lotte.

Nu horen we vaak dat mensen eigenlijk geen idee hebben wat ze met glimmer mist kunnen doen en daarom is dit boekje ontstaan. Het heeft verschillende techniekjes en dit boekje zal terugkomen als 1 van de FALL CHOICE workshops.

Komende zaterdag kun je namelijk aansluiten voor de laatste SUMMER CHOICE workshop. De afgelopen weken waren zo'n succes, dat op verzoek is besloten om dit in het najaar in ieder geval te herhalen! Maar dan uiteraard met nieuwe workshops.

Meer informatie over dit boekje en de nieuwe workshops hebben? Schrijf je dan in via www.scrapdelight.nl op onze nieuwsbrief en dan met name de speciale workshop nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van alle nieuwe workshops die we bij Scrapdelight geven.


en dan nu foto's van het boekje:


fijne dag allemaal.

Desiré

3 opmerkingen: