dinsdag 12 april 2011

De winkel; de verhuizing part 2

De laatste weken zijn we druk aan het schuiven en reorganiseren geweest in de winkel.
In amper een paar maanden tijd was de winkel al weer uit voegen gegroeid. Nieuwe spullen konden we bijna niet meer kwijt en er was en is zoveel leuks op de markt.

Daarom hebben we een ware verhuizing gehad. Een aantal weken geleden lieten wij al zijn dat de workshoptafels naar boven zijn gegaan. Dit bericht kun je hier nog een keer lezen.
Je zag toen ook op de onderste foto onze nieuwe kasten staan.
Maar na de vele beurzen in Maart, kwamen er nog meer spullen binnen! En zelfs met de nieuwe kasten... paste het niet! En om de makelaar te bellen dat we nog een pand wilde, dat ging me iets te ver. Je zou zeggen dat 300m2 genoeg moet zijn.

Daarom zijn we opnieuw gaan schuiven en sinds afgelopen zaterdag is het eindelijk klaar! We hebben weer ruimte! Dus kom maar op met de nieuwe spullen :o)

Daar zijn we trouwens ook goed mee bezig, want heb je de lange lijst onder nieuwe producten al gezien?


De nieuwe indeling heeft er voor gezorgd dat we toch nog een tafel hebben waar alle geduldige mannen voorzien kunnen worden van een kopje koffie, maar ook veel kastruimte en plek voor nieuwe spulletjes.
Alles wat nieuw binnen is gekomen, vind je nu vooraan in de winkel.

En achteraan hebben we ruimte gemaakt voor o.a alle nieuwe nestabilities en nieuwe martha stewart ponsen
Het is al weer April, wat betekent dat Scrapdelight 5 jaar bestaat waarvan al 3 jaar als winkel.
In mei is het 2 jaar geleden dat wij open zijn gegaan op onze huidige locatie. 

In April 2009 zag de winkel er nog zo uit:Inmiddels hebben we NOG een verbouwing achter de rug, omdat we het pand naast de winkel ook gekocht hadden waardoor we de muur aan de linkerzijde (op de foto) hebben kunnen doorbreken. In mei 2010 zag de winkel er dan ook opnieuw zo uit, maar nu in het andere gedeelte.

De beneden verdieping, de winkel, beslaat nu 150m2 en boven, de workshopruimte en eetzaal zijn samen 75m2. Kortom; 225m2 scrapplezier. 

En door de nieuwe reorganisatie kunnen we nog steeds 16 mensen kwijt, maar heb je wel meer ruimte en vrijheid om lekker te scrappen.
workshop canvas ConfessAan ons nu de ondankbare taak om de resterende 75m2 volgende week ook op te ruimen, want mijn kantoor... daar zit ik bijna nooit. Mijn bureau is daardoor het verlengde van het magazijn geworden. 
Kortom; we gaan nog even door met onze opruimwoede.Fijne dag allemaal!

Michelle
3 opmerkingen:

 1. Ziet er super uit en zou er dan ook een hele dag in door kunnen brengen....spijtig genoeg is de winkel niet binnen "loopbereik" voor mij en misschien maar goed ook voor mijn euro'tjes!!!LOL!
  Tot in Zeist, ;-))
  Liefs,Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De winkel ziet er super uit!
  Ik hoop 'm gauw eens in het echt te mogen bewonderen (en gedeeltelijk leeg te kopen, haha).
  Tot zaterdag in Zeist.
  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dat er gewèldig gaaf uit, zeg!! En wat zou ik graag een keertje komen kijken!
  Wie weet..

  XXXJenneke

  BeantwoordenVerwijderen