vrijdag 29 april 2011

Card Challenge #01 op Challenge Friday

Vanaf nu wordt er elke vrijdag een challenge geplaatst op het blog van Scrapdelight. De ene week een Card Challenge, de andere week een LO Challenge. Voor elke challenge heb je 2 weken de tijd!

Om mee te doen zet je je naam en een directe link naar je creatie op jouw blog in de Link Tool die onder de challenge staat. Vergeet niet in jouw blogbericht ook de opdracht te laten zien!

Inzendingen voor deze Card Challenge kunnen worden geplaatst tot dinsdag 10 mei 19.00 uur. Op donderdag wordt de winnaar van de challenge bekend gemaakt. De winnaar ontvangt een cadeaubon van Scrapdelight.

Dit is de Card Challenge:en de uitwerkingen van het designteam:

veel scrapplezier! Wij zijn erg benieuwd naar jullie creaties!

Het designteam van Scrapdelight


5 opmerkingen:

 1. gave kleurtjes en mooie uitwerking meiden......thinking......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke challenge! Lekker om je inspiratie de vrije loop te laten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke challenge, kreeg eindelijk mijn inspiratie door deze foto weer terug. Mooie creaties hebben jullie gemaakt dames.
  groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil graag volger op jullie blog worden, maar ik krijg het icoontje van volgen links bovenin niet te zien van het blog, want als ik die aangeklikt heb, dan gaat het gelijk weer weg.
  Hoop dat jullie mij daarbij kunnen helpen!

  Wil ook graag met jullie card challenge meedoen. Hoop dat dit wel lukt!

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Michelle,

  Dank je voor de uitleg. Het is me nu wel gelukt om volger te worden. Gek dat het op de gewone manier niet lukt. Ik zal denk dan niet de enige zijn en dat is voor jullie dan ook lastig. Maar in ieder geval bedankt.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen