vrijdag 8 april 2011

Stap voor Stap

Het is weer vrijdag, en dat betekent dat we weer een stap voor stap techniek voor je hebben;
Ik ben gek op de parel- en paper pennen van VivaDecor! Stipjes zetten en kleine accentjes aangeven doe ik dan ook graag, maar wist je dat je deze pennen ook heel goed kunt gebruiken om sjablonen mee in te kleuren?
VivaDecor heeft zelf hele mooie (en goedkope!!) stencils en deze zijn dan ook perfect om te gebruiken.

Wat heb je nodig;
Stukje papier, stencil, parel/paper pen en een verfspatel.


Leg je stencil op je papier en houdt hem goed vast, druk wat vloeistof uit de pen en verspreid dit met de verfspatel vlak uit over het sjabloon.Als alle ‘leegtes’ van de sjabloon zijn gevuld haal je hem er voorzichtig af en laat je hem goed drogen.Knip het figuur uit, en bewerk hem naar eigen inzicht met stickles.


VivaDecor heeft sinds kort ook fantastisch glitter pennen genaamd “Glitter Liners”. Deze pennen lijken in eerste instantie wat op de stickers van Ranger maar hebben de fantastische eigenschap dat ze (net als de paperpennen) dik blijven, dus ook hier kun je mooie ronde bolletjes mee creëren.


Voor deze layout is gebruik gemaakt van;
Designpapier van Girls Paperie – Vintage Whimsy, wit cardstock, Flowers van Pataloo, Stempel van Inkadinkado, Vivadecor Paperpen, Glitterliner en Vlinder Sjabloon, Stickels van Ranger, Martha Steward pons Hydrangeas, Div brads, letter stickers van My Little Shoebox, MayaRoad Doilies white, distress inkt en de blending tool van Ranger.

Hopelijk heb ik je geïnspireerd om meer uit je paper/paper pennen te halen! Succes met uitproberen!

Groetjes Yvette

3 opmerkingen:

  1. Dat is zeker gamooi gedaan.
    En de LO is super zeg lief en stoer mooi gecombineerd samen.

    Groetjes Erna

    BeantwoordenVerwijderen