donderdag 3 maart 2011

Verhuisd!

Nee, geen zorgen! We gaan niet verhuizen!

We hebben vorige week vrij onverwachts een interne verhuizing achter de rug. Vorige week zijn de nieuwe kasten gemaakt en toen ze klaar in de winkel stonden, kreeg ik de kriebels. Ze moesten eigenlijk gewoon een mooi plekje krijgen. Maar ja... ruimte gebrek!

De dag erop alle verhuisbedrijven in de regio afgebeld en gevraagd wie op korte termijn 2 kasteeltafels van 3.5 meter naar boven kon krijgen. En als we dan toch bezig waren, dan meteen ook de 2 teak dressoires die beneden stonden.

En zo waar... er was 1 bedrijf die mijn "ongeduld" begreep en na een korte inspectie concludeerde dat dit binnen een half uurtje (ja, echt waar!) boven kon staan!

Maar als je zoiets op korte termijn regelt, sta je niet meteen stil bij de consequenties. Tenminste... ik niet.
Met als gevolg dat wij de volgende ochtend voor dag en dauw de kasten leeg aan het ruimen waren, en de bovenverdieping leeg moesten maken. De kasten konden natuurlijk niet "vol" naar boven, en de ruimte boven was nog niet gereed voor 2 kasteeltafels.

Om 9 uur stonden de verhuizers voor de deur, en om half 10 stonden alle meubels weer boven. En 5 over half 10 liepen de 4 mannen bezweet van hun ochtendgymnastiek de deur weer uit. Kortom; het stond echt binnen een half uur boven. Maar ik had NIET met ze willen ruilen, want het is werkelijk dieplood - zo'n lange teaktafel.


En dan.... dan heb je beneden ineens weer héél véél ruimte!
Maar, dat is van korte duur! Zes nieuwe kasten erin... en ineens wordt de ruimte weer goed gevuld!Dit was nog maar het begin! Inmiddels zijn de kasten voor de helft ingericht. Morgen volgt de andere helft.
Want we hebben uiteraard plek overgelaten voor Prima Marketing, Maya Road en nog veel meer andere merken die hun weg weer naar de winkel hebben gevonden.
Morgen komen er 2 pallets aan, dus je kunt de komende dagen veel nieuws verwachten.

En wil je al dat nieuws + de nieuwe winkelinrichting bewonderen? Komende zondag hebben we ook nog eens koopzondag! Van 12.00 tot 16.00 kun je bij ons komen shoppen. Of morgenavond, van 18.00 tot 21.00 - dan zijn we ook geopend.


Meteen een goed moment om wat gewijzigde openingstijden te communiceren;

VRIJDAG 4 MAART; 11.00 - 17.00 EN 18.00 TOT 21.00
ZATERDAG 5 MAART 11.00 - 16.00
ZONDAG 6 MAART 12.00 - 16.00
WOENSDAG 9 MAART !!!GESLOTEN!!!
DONDERDAG10 MAART 11.00 - 17.00
VRIJDAG 11 MAART 11.00 - 17.00
ZATERDAG 12 MAART 11.00 - 16.00

WOENSDAG 16 TOT ZATERDAG 19 MAART !!GESLOTEN!! WEGENS DE CREATIVA DORTMUND EN DE KNOTSGEKKE KAARTENDAGEN IN DEN BOSCH.Komende week meer foto's met de nieuwe winkelinrichting en al die mooie spullen die gearriveerd zijn.Fijne dag,

Michelle

3 opmerkingen:

  1. prachtig!! ik kan niet wachten tot het zondag is :):)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ben errug benieuwd... pffff, waarom is Nieuwegein voor mij zover weg om even snel heen en weer??

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaaf!! Ben ook benieuwd naar de workshopruimte boven :D

    BeantwoordenVerwijderen