zondag 22 mei 2011

Youtube Sunday; Shabby Wings

Het is weer tijd voor een nieuw youtube filmpje!

Vandaag staat Shabby Wings op het programma. Het is een co-productie van Janine en mij. We zijn geïnspireerd door een techniek die we online vonden en we wilde laten zien dat je de techniek ook heel goed op een layout kunt toepassen. Maar om nu een layout op film te krijgen?! Wie mij kent, weet dat ik minimaal 6 uur over een project doe.

De Making of:
Na een gezellige bbq, een ijsje en veel gekletst kwam het moment dat we toch echt een filmpje moesten maken. We dachten op tijd te zijn, maar ineens werd het buiten wel heel schemerig. Stress!! Vervolgens was het veel lachen, en wat probleempjes: mijn tacky zat verstopt bijvoorbeeld!

Afijn, uiteindelijk stond het filmpje erop! We hebben er een goed muziek onder gezet en hem versneld, het moet natuurlijk wel aantrekkelijk blijven om te bekijken.
Eigenlijk zouden we de making of ook moeten filmen... dan zien jullie mij klungelen en hoe Janine op een aanrecht zit om mijn handen te filmen.

De techniek:
Geïnspireerd door een techniek die we zagen, ontstond daar een nieuwe tag. We hebben het vervolgens op een layout toegepast. Op het filmpje zie je de tag, hieronder op de foto's zie je ook de layout!De layout:de tags:Gebruikte materialen:Fijne zondag!

Janine en Michelle

9 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf filmpje

  groetjes Yvonne Zoontjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave tags, zeg! Die lay out is ook heel erg mooi! Leuk filmpje en inderdaad goede muziek. Ben nu heel benieuwd van wie het liedje is. ;)

  Bedankt voor het filmpje, wil het eens proberen ook zo'n mooie tag te maken.

  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ook ik vindt je tags super!!
  en bedankt voor het leuke en leerzame filmpje!
  groetjes, mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zullen jullie een lol gehad hebben bij het maken van dat filmpje ;-) Ik zie jullie al gierend van de lach druk bezig :-D Maar wat een gave techniek weer! Waarom zitten er niet meer uren in een dag *sjucht*...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie techniek en mooie muziek van Carol Emmerald.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi en duidelijk filmpje! Leuk muziekje, (mooie nagels!) en een super resultaat!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk filmpje en goed idee om 'm wat sneller af te spelen. (zouden meer mensen moeten doen:)) De tag is ook super. Wie weet onthoud ik wat van de technieken en anders kijk ik toch gewoon nog een keer?! Helemaal niet erg.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Whaha, cool filmpje!! Ik zie jullie al helemaal zitten met z'n 2en!! hahahaha, grote lol!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Gaaf hoor! Ik hou d'r wel van!
  Na zo'n filmpje zit ik gelijk weer vol inspiratie! Ga het zelf ook maar even gauw proberen!

  BeantwoordenVerwijderen