donderdag 8 augustus 2013

Scrapdelight workshops, jaarabonnementen en online cursussen

Goedemorgen op deze hopelijk minder regenachtige dag. 

Vandaag hebben we een blogbericht over de workshops die bij Scrapdelight gegeven worden.
Maar dit bericht zal met name gaan over de online workshops die wij organiseren.

Dat wij workshops geven is inmiddels denk ik wel bekend. We hebben boven de winkel 2 mooie ruimtes en een lunchruimte, waar we 3 groepen kwijt kunnen per workshopdag. We werken voornamelijk met groepen van maximaal 8 mensen per workshop, sommige workshops kunnen met 14 mensen. Hoewel we boven plaats hebben voor 40 mensen, werken we eigenlijk dus met nooit meer dan 30 mensen over 3 groepen verdeeld. De focus ligt op persoonlijke aandacht, iets kunnen leren en mensen enthousiast maken voor bepaalde technieken of projecten. 


Maar omdat we in Nieuwegein gevestigd zijn en het voor sommige klanten te ver rijden is of zij mogelijk niet in de gelegenheid zijn om af te reizen naar de winkel, zijn we sinds het tweede kwartaal van 2013 begonnen met het organiseren van online workshops.

De online workshops geven je de mogelijkheid om thuis op de bank, aan je scraptafel, in de tuin of vanuit je stoel waar dan ook, te kijken naar de workshops die wij bieden. Of dit nu op je telefoon, tablet, laptop of computer is.

De vraag naar online workshops neemt nog steeds toe, dus wij zullen in de loop van 2013 meer online workshops bekend gaan maken. Vrees niet, dit betekent niet dat we minder workshops in de winkel zullen gaan geven. Je bent nog steeds welkom op de Liesbosch voor workshops op het gebied van scrappen, stempelen of Mixed Media.


Maar wat wij o.a. bieden als online workshops;Een eerste deel bestaat uit een workshop MET materialen. Wij hebben twee vormen:

1.) Een Scrapdelight losse workshop; een kit met materialen. Je krijgt van ons een beschrijving en producten om de workshop te maken. Thuis of vanaf welke locatie je dat ook wilt en in je eigen scrap tempo.

2.) een Scrapdelight jaarabonnement. Afhankelijk van de vorm die je kiest krijg je 5 tot 9 keer per jaar een kit opgestuurd met een omschrijving en materialen om aan de slag te gaan.Welke jaarabonnementen hebben we op het moment:


1.) De Scrapdelight Scrapper's Challenge.
Dit is een kit waarmee wij je 9 keer per jaar voorzien van papier en embellishments die je kunt gebruiken voor een project naar keuze. Dit kunnen gewoon layouts of kaarten zijn, maar ook project life of een miniboekje. We voorzien je met de kit van voorbeelden van ons team en je bent vervolgens vrij in de keuze wat je met de materialen gaat doen.

De Scrapdelight Scrapper's Challenge komt 9 keer per jaar uit en je betaalt €19,95 per keer, waarbij je nummer 9 gratis krijgt.


   
2.) De Scrapdelight Be Creative kit
Deze kit heeft de focus op een project. Elke keer maken we een nieuw project met beschrijving en in de kit vind je dan alle materialen om dit project te maken. 
Hierin proberen we elke keer een andere stijl aan te houden en ook andere materialen mee te sturen. 
Bij elke kit proberen we zowel bruik- als houdbare materialen mee te sturen. Hier mee bedoelen we dat we tevens materialen mee sturen die je na het maken van het project nog kunt gebruiken. Een voorbeeld zijn stempels, Distress Markers en Inkten. 
De kit komt samen met een uitgebreide beschrijving of film met een stap-voor-stap beschrijving.

De Scrapdelight Be Creative kit komt 6 keer per jaar uit en kost per kit € 39,95.3.) De Scrapdelight Be Curious kit
Deze kit is naast de focus op een project ook voornamelijk gericht op een techniek.
En elke keer proberen we die techniek aan een bepaald persoon of een stijl te koppelen. Zo hebben we gewerkt in de stijl van Finnabair en Tim Holtz en staat er nu een Donna Downey kit op het programma voor augustus 2013. Ook voor deze kit geldt dat je bruik- als houdbare materialen krijgt.
De kit komt samen met een uitgebreide beschrijving of film met een stap-voor-stap beschrijving.

De Scrapdelight Be Curious kit komt 5 keer per jaar uit en kost €59,95 per kit.

4.) De mixed Media kit.
De Mixed media kit is anders. Dit is een gaandeweg leerproces. Elke kit komt met bruik- en houdbare producten en elke kit staat in het teken van nieuwe dingen leren over de mixed Media en toepassing binnen jouw stijl. Het voordeel van deze kit is dat we je dus niet een project opleggen, want of je nu van tekenen, art journaling of scrappen houdt... de kit kun je op elke manier toepassen.
Daarbij is dit een leuke manier om kennis te maken met veel producten. Je krijgt van ons namelijk niet alleen de producten maar ook uitleg over wat het is en wat het doet, gecombineerd met een film of beschrijving van projecten.

De Mixed Media kit komt 9 keer per jaar uit en kost € 27,50 per kit.
Nieuw in dit rijtje van kits is;


5.) Scrapdelight Project Life kit.
In deze kit voorzien wij je van materialen voor je Project Life, 365 days, year in review en welke andere naam het ook heeft. Je krijgt van ons papier, hoezen, embellishments, stempels...verzin het maar! Zolang het maar bij ons idee van Project Life past en uiteraard mag je ons suggesties doen.
Het voordeel hiervan is dat je zelf ook niet tegen de grote verpakkingen met materialen aanloopt en je ook veel kunt verzamelen en variƫren.

De Scrapdelight Project Life kit komt om de 6 weken uit, 9 keer per jaar en kost €19,95 per kit.
Bij elke kit hoort een aparte facebookgroep waar je kunt kletsen met andere deelnemers en waar je werk kunt delen.Meer informatie over onze kits vind je op onze website via de volgende link:
http://www.scrapdelight.nl/workshops-amp-crops/scrapdelight-kits/jaarabonnementen/ 

De losse kits lijken op onze workshops, in die zin; je krijgt van ons de materialen en een beschrijving.
Alleen zit je thuis, zonder andere cursisten en zonder docent, lunch, etc. Daar moet je bij de online workshop zelf voor zorgen ;-)

Maar zo kun je vaak goedkoper en vanuit de locatie naar keuze wel een aantal leuke workshops doen.
Welke workshops wij momenteel hebben als online kit, zie je hier: http://www.scrapdelight.nl/workshops-amp-crops/scrapdelight-kits/eenmalige-kits/ 


Maar er is nog een extra punt; we hebben nog een aantal ONLINE WORKSHOPS.
Dit zijn echter workshops waarbij wij je voorzien van informatie, technieken en inspiratie, maar waarbij je geen materialen opgestuurd krijgt.

Dit kan ook heel uitlopend zijn in onderwerpen;

Zo hebben we gewoon projecten die je kunt maken, maar ook complete techniekcursussen.

De workshops die wij online aanbieden, vindt je hier: 
http://www.scrapdelight.nl/workshops-amp-crops/online-workshops/  


Een voorbeeld is de 6 weeks of Summer. 

Een workshop serie waarbij je 7 weken (typfoutje in de aankondiging, dus we hebben besloten om er maar 7 weken van te maken) lang elke week een film krijgt met een techniek. Je ziet stap voor stap hoe de projecten gemaakt worden en kan zo op je eigen tempo met eigen materialen een vergelijkbaar project maken.

Veel mensen denken dat je deze serie binnen die 7 weken moet kijken, maar dit is niet het geval. De workshops en content blijven nog zeker maanden beschikbaar en kunnen zo vaak als je wil gekeken worden. Indien je niet vanaf het begin aansluit, krijg je na betaling alle filmpjes die vanaf dat moment zijn uitgekomen. Haak je nu in, dan krijg je week 1 tot 4 toegestuurd en vanaf dan elke week tot week 7. Sluit je na week 7 aan, dan krijg je alle filmpjes tegelijk.

Meer informatie over de 6 weeks of Summer vindt je hier:

http://www.scrapdelight.nl/product/27257/online-workshop-quot6-weeks-of-summerquot/
Dit was ons bericht"tje"over de mogelijkheden van onze workshops. We hebben de afgelopen weken niet stil gezeten en we zullen later deze maand ons schema tot eind 2013 bekendmaken. Dan zullen er ook meer online workshops bij komen.Veel workshop plezier bij Scrapdelight!
* * * * * 

Scrapdelight Scrapbookwinkel
de Liesbosch 82e
3439 LC Nieuwegein
030-2800010


Volg ons op:


     
Retailer van o.a.
7 Dots Studio, Prima Marketing, My Mind's Eye, Tim Holtz, Basic Grey, Simple Stories, We R Memory Keepers, Project Life Becky Higgins, Cosmo Cricket, Ranger, Liquitex, Montana, Donna Downey, Christy Tomlinson, Pink Paislee en meer.

www.scrapdelight.nl-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten