vrijdag 9 augustus 2013

Nieuwe scrap producten binnen bij Scrapdelight

Goedemorgen allemaal,

Voor vandaag hebben we nieuws over een aantal nieuwe producten die in de winkel in Nieuwegein aangekomen zijn. Diverse materialen op het gebied van scrappen en Mixed Media.


The Crafter's Workshop

diverse nieuwe stencils van The Crafter's Workshop zijn al aangekomen in onze winkel. Er volgen nog meer stencils, want TCW heeft er ontzettend veel uitgebracht afgelopen juli op de show.

Een aantal nieuwe stencils: 

Ook Ronda Palazzari heeft weer nieuwe stencils ontworpen, die wij ook besteld hebben.
Een deel van deze stencils zijn gisteren bij ons binnengekomen en vind je in onze online winkel.


Sn@p van Simple Stories


Na lang lang lang wachten is eindelijk de nieuwe divisie van Sn@p op de markt; 12" albums.Ook de 12" page protectors zijn binnen! In de komende weken komt er extra voorraad binnen.


My Mind's Eye


Het eerste deel van MME is binnengekomen. Geen zorgen, dit is nog niet alles maar wij wilde graag de eerste deel levering al hebben. Ongeduldig als we zijn.

De nieuwe lijnen zijn:


Cut & PasteOok nieuws is:

Chalk Studio
Volgende week volgt er meer.

Net als de kerstlijnen van MMEJilliBean


JilliBean was een beetje weg uit ons assortiment omdat de vrolijke kleuren en het design niet helemaal passen bij de voorkeur van onze klanten.

Maar JilliBean heeft tegenwoordig wel ook erg leuke stickers en stempels die perfect passen bij elke scrapbook stijl en bij Project Life
  

 
Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Er staan in ons magazijn nog 6 dozen die ook geupload moeten worden naar de online winkel.

Morgen staat alles in ieder geval al wel in onze scrapbookwinkel in Nieuwegein.

Snel een overzicht hebben van wat er allemaal nieuw is binnengekomen?Scrapdelight wenst jullie een fijn en scrapperig weekend!

* * * * * 

Scrapdelight Scrapbookwinkel
de Liesbosch 82e
3439 LC Nieuwegein
030-2800010


Volg ons op:


     
Retailer van o.a.
7 Dots Studio, Prima Marketing, My Mind's Eye, Tim Holtz, Basic Grey, Simple Stories, We R Memory Keepers, Project Life Becky Higgins, Sn@p, Cosmo Cricket, Ranger, Liquitex, Montana, Donna Downey, Christy Tomlinson, JilliBean, Pink Paislee en meer.

www.scrapdelight.nl-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten