woensdag 7 augustus 2013

Prima Marketing Vintage Vanity van Finnabair bij Scrapdelight Scrapbookwinkel

Goedemorgen allemaal,

Zowaar een tweede bericht deze week! Met al die nieuwe producten hoop ik dat jullie genoeg inspiratie hebben voor het scrappen. Er gaat zoveel aankomen, dat mijn handen jeuken. Ik kan niet wachten om mezelf op te sluiten in huis en uren te spelen met al die nieuwe scrap producten.

Maar spannend nieuws dus, want vandaag komt de eerste (helaas wel kleine lading) Prima Marketing binnen. Ik heb begrepen dat volgende week een groter deel komt en twee weken daarna opnieuw.

We zullen ons best doen om alles zo snel mogelijk online te zetten op www.scrapdelight.nl onder Prima Marketing (papier en maskers), maar het is vanaf woensdagmiddag beschikbaar in de winkel in Nieuwegein.

Wat we vandaag o.a. binnen krijgen:

Vintage Vanity van Finnabair


Gisteren hadden we het al over Finnabair en haar lijn bij 7 Dots Studio. Anna is een bezig bijtje, want ze is ook nog steeds actief voor Prima Marketing. Ook hier heeft ze haar eigen lijnen. Tijdens de CHA summer 2013 - of eigenlijk moeten we zeggen Create-N-connect beurs in Las Vegas - heeft ze een nieuwe lijn gelanceerd; Vintage Vanity.


En wat krijgen wij nu van de lijn binnen? In principe alles, maar helaas in delen.

Wat wij vandaag binnen krijgen is sowieso:


De paper pad A4


De stempels, hieronder enkele voorbeelden. Allemaal ontworpen door Anna Dawbroska

  

 
Ook komen er Maskers binnen van Finnabair, zowel 12" maskers/stencils als kleinere.Voorbeelden met Vintage Vanity:
Meer Sneaks van Prima Marketing;

en nog veel meer.

Het merendeel, misschien zelfs wel alles, van de nieuwe Prima Marketing release is binnenkort bij Scrapdelight verkrijgbaar.

De producten zullen verkrijgbaar zijn in de scrapwinkel van Scrapdelight te Nieuwegein (randje Utrecht), maar ook in de online winkel via www.scrapdelight.nl

De producten live zien, gepresenteerd door Anna?


Dit is deel 1, er zijn nog 6 delen.* * * * *

het adres voor je scrapbook, Mixed Media en stempel producten


Scrapdelight Scrapbookwinkel
de Liesbosch 82e
3439 LC Nieuwegein
030-2800010


Volg ons op:


     
Retailer van o.a. de volgende merken:
7 Dots Studio, Prima Marketing, My Mind's Eye, Tim Holtz, Basic Grey, Simple Stories, We R Memory Keepers, Project Life Becky Higgins, Cosmo Cricket, Ranger, Liquitex, Montana, Donna Downey, Christy Tomlinson, Pink Paislee en meer.

www.scrapdelight.nl-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten