zaterdag 12 mei 2012

zomaar wat extra inspiratie.....

Afgelopen week heb ik heerlijk zitten scrappen en dus krijgen jullie vandaag een extra inspiratie-layout!
Mijn favoriete kleuren zijn rood en roze, maar met alleen maar mannen in huis, valt er weinig roze te scrappen. Heel soms doe ik het toch, maar dan moet de foto daar wel aanleiding voor geven. Zwart-wit foto's vind ik de perfecte aanleiding voor een layout in roze-rood zoals het papier van Teresa Collins uit de collectie " Spring Fling".

 Voor de titel heb ik gebruik gemaakt van chipboard letters, welke ik met zwarte verf heb bewerkt en daarna heb ik Glossy accents op de letters gedaan. Ik vind dat zulk geweldig spul, het geeft je letters een bijna porcelein-achtige look!
Verder heb ik de journaling op deze layout geprint op wit cardstock en die heb ik vervolgens in kleine reepjes gesneden. Een heel tijdrovend werkje, maar ik vind het altijd zo'n leuk effect op een layout en dus heb ik het er graag voor over.

Op de layout zit verder nog een brad uit dezelfde serie van Teresa Collins en rechtsonder een stempel uit een zeer oude collectie van BoBunny. Uiteraard heb ik ook op deze layout weer een randje geborduurd, helemaal bovenaan in wit borduurgaren.Groetjes en fijn weekend!
Nicole


2 opmerkingen: