maandag 28 mei 2012

Scrappers monday: Havin' fun

Hallo allemaal!

Het is maandag, dus een lay-out  op ons blog. Vandaag een lay-out met papier van Lily Bee uit de lijn Buttercup (het 12 inch papier staat niet in de winkel, maar is er wel en kun je ook gewoon online bestellen via een e-mail aan info @ scrapdelight.nl)
Ik heb eerst het witte cardstock bewerkt met een template van The Crafters Workshop.
Ik heb eerst witte Gesso er lekker royaal in gedaan en vervolgens heb ik er Wow Embossing poeder in de kleur platina overheen gedaan, waardoor het kippengaas goed dik op het papier komt te liggen. Het kost even tijd en geduld, maar het resultaat mag er zijn.
Het ijsje en de zeester zijn chipboard figuurtjes van Maya Road.
De zeester heb ik bewerkt met glass glitter nadat ik deze met tacky glue ingesmeerd heb.

Het hoorntje van het ijsje heb ik eerst bewerkt met distress inkt in de kleur scattered straw en aan de randen een beetje distress inkt vintage photo. Dat heb ik even laten drogen en daarna heb ik er Ranger Tim Holtz Distress crackle paint (kleur picket fence) overheen gedaan. De kleur trekt dan een beetje in de verf. Het bolletje is eerst beplakt met papier en daarna heb ik het bolletje ingesmeerd met glossy accents en een beetje Ranger stickles (diamond)De letters heb ik uitgestanst uit foam met de nieuwe Word Play Stans van Tim Holtz en vervolgens deze bewerkt met distress inkt van Tim Holtz in de kleur Broken China. Een beetje stickles in de kleur aqua maakt het af. De randen van het papier heb ik flink gedistressed met de distress tool van Prima Marketing en vervolgens geïnkt met distress inkt (mustard seed en tumbled glass). In de hoeken heb ik nog wat Tattered Angels Glimmermist (Trunk bay) gespoten om de hoeken wat minder clean te maken. Het kantje is van Prima Marketing.Bedankt voor je bezoek en een hele fijne tweede pinksterdag gewenst!


3 opmerkingen:

 1. Die ziet er echt heel mooi uit! Leuk met dat kippengaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful layout; I love how you mixed silver with the green tones!

  La Vikinga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal gaaf!
  Vooral het kippengaas ziet er geweldig uit!
  grt, Corina

  BeantwoordenVerwijderen