woensdag 4 april 2012

Wednesday Project: boekje "Love is"

Hallo allemaal!

Woensdag, dus projecten dag. Vandaag heb ik een eenvoudig, maar leuk boekje voor jullie.
Voor de mensen die net als ik weinig geduld hebben, dit boekje kun je in een avondje af hebben.
Door het mooie papier, dit keer Sweet Nothings van Kaisercraft, heeft het boekje niet veel nodig en heb je snel een leuk resultaat.

Ik heb dit boekje gemaakt als kadootje voor mijn schoonouders, met foto's van de bruiloft van de drie kinderen.Het boekje zit zoals ik al zei, vrij eenvoudig in elkaar. Ik heb van de vellen drie stroken van 14 centimeter hoog gesneden (over de volle breedte van je scrapvel). Vervolgens ril je de stroken in het midden en vouw je ze dubbel.


Het binden heb ik gedaan door middel van de geponste stroken boekpapier. Hierboven zie je links de kaft, rechts één van de dubbelgevouwen stroken. Het boekpapier houdt het bij elkaar.
Hierboven zie je het midden van het boekje, zowel links als rechts zijn afzonderlijke gevouwen stroken, bij elkaar gehouden door het boekpapier.En nog wat details:


De plaatjes op het papier kun je er laten uitspringen door ze te bewerken met glossy accents, paper Glaze of iets soortgelijks, dan krijg je er een glanzend laagje overheen, echt een doorzichtig glazuurlaagje.

Gebruikte materialen:

papier: Sweet Nothings van Kaisercraft, Prima Marketing Hydrangea flowers, ZVA Creative pearls, Maya Road Roses Ribbon pink, Ranger Stickles (cinnamon, diamond en gold), Spellbinders Shapeabilities rose creations, Ranger Tim Holtz Distress ink (Tattered Rose), Collections Elements chipboard Hearts, American Crafts Zing! Embossing powder, Martha Stewart randpons, Ranger Glossy accents,   taartrondjes, boekpapier, acrylverf goud.


Bedankt voor je bezoek en een hele fijne dag!!

3 opmerkingen: