maandag 23 april 2012

Scrappers Monday: "Just having Fun"

Deze maandag mag ik mijn eerste blogpost plaatsen als zijnde een van de nieuwbakken leden van het design team van Scrapdelight.

Ik heb mezelf uitgeleefd op de "From my Heart II" lijn van Pion Design. Een werkelijk prachtige lijn als je -net als ik- into klassieke en/of romatische lijnen bent.

Pion Design heeft geen bijpassende embellishments, maar ze hebben wel prachtige cut out papers, waaruit je borders, vlinders en al wat er nog meer bij de betreffende lijn past, kunt knippen. Erg leuk om je kaart, layout of ander scrapwerk verder mee decoreren.

Supplies:  "From my Heart II" (Bottem of my Heart, Rose Frame, Red as Roses), Thickers, bloemen van Petaloo "Darjeeling" (mini pearl daisies "Pistachio"),  rozen (verkrijgbaar in de winkel), Martha Stewart punch "Doily Lace", Crate Paper Trims "Portrait Collection", Unity Stamp "Embrace You" en uit eigen voorraad pearls en pearl ribbon.


Op de bloemen na, van maar alles wat ook maar iets van papier weg heeft heb ik de randen geïnkt. Daarnaast ik heb de lijfjes van de vlinders, alvorens die te bewerken met de Perlen Pen, aangetipt met een beetje Perfect Pearls. Op die manier krijgen ze net dat extra accentje.


De Unity stempel heb ik gestempeld met distress ink. Hier heb ik vervolgens clear embossing powder overheen gestrooid en verwarmd met de heattool. Het middelste gedeelte van de layout krijgt hierdoor iets meer body.


Voor degenen die het zich afvragen: de titel i.c.m. de l'Eau de Cologne-cut out zijn niet meer dan een knipoog naar mijn 1e photoshoot die ik bij Douglas had en waar de foto dan ook van afkomstig is.

Veel scrapplezier!

Toodles,

4 opmerkingen:

 1. Mooi en romantisch zeg, erg mooie LO. Gefeliciteerd met je DT-lidmaatschap, dik verdiend zou ik zo zeggen! Groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie LO! Pion heeft idd prachtig papier! Een mooie eerste presentatie als DT-er hier op het blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave LO, die unity stempel is prachtig neergezet. TOP!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een goede binnenkomer, collega!!
  Mooie layout en leuke foto van je.
  grt, Corina

  BeantwoordenVerwijderen