zondag 22 april 2012

Koffiefilterbloemen

Na goede reacties op de stap voor stap instructies van Jolande wisselen we de YouTube filmpjes af met projecten met duidelijke fotoinstructies.
Op zaterdag 7 april was er het bloemenfestijn bij Scrapdelight waar je 10 verschillende bloemen op een tag kon maken. Mijn bijdrage was een bloem uit koffiefilters, ik kreeg daar zulke leuke reactie op dat ik voor de mensen die er niet bij konden zijn wil laten zien hoe deze gemaakt is.
Benodigheden: Witte of bruine koffiefilterzakjes, Glimmer mist Vintage Pink, Glimmer mist Mel'Diner, Sizzix Big shot die Tattered Florals, Bigshot, Kwastje, Heattool.
Spray de bloem in met glimmermist.
Droog de bloem met de heattol. Stapel de bloem op elkaar en zet het vast met een brad.
De bloem bewerken met de Glimmer glam Chandelier en dan weer drogen met de heattool.
Veel plezier met maken en weer veel inspiratie toegewenst. Groetjes Karin

5 opmerkingen:

 1. deze ziet er mooi uit . . heb toevallig gisteravond ook mijn eerste koffiefilterbloem gemaakt, maar vond het niet zo'n succes. Deze is veel mooier, dus maar weer aan de slag . .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig!
  En toevallig ook nog mijn favoriete bloem, de klaproos! :)
  grt, Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een heel geslaagde bloem ! heb ik lange tijd geleden in de naturel kleur gemaakt, vergeet eigenlijk vaak, hoe mooi en snel je geslaagd resultaat hebt ! bedankt om het nog een keertje op te frissen
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er gaaf uit, het proberen waard!
  En even wat anders: ik probeer mij aan te melden bij de blogcandy, maarrr, als ik doorklik zie ik alleen de namen van medebloggers en geen optie om mijzelf ook te melden (behalve 'you're next') of zie ik iets over het hoofd?

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen