woensdag 28 april 2010

Technieken week; project #8 kort embossen

Vandaag is het alweer de beurt aan de laatste techniek van deze techniekenweek.

Vandaag: kort embossen.

Gemaakt door Wilma Olivier.


Tijdens één van die zonnige herfstmiddagen ben ik met dochterlief het bos in gegaan en hebben we een fotoshootje gedaan. Dochter tevreden, want die maakt goeie sier of hyves en moeder tevreden, want die heeft weer scrapmateriaal De foto's heb ik dus verwerkt in dit miniboekje.

Het boekje heeft een open voorkant en heb ik met inkt gekleurd en daarna embossingpoeder erover gedaan. Als je embossingpoeder niet te lang verwarmt, krijg je een soort van druppeltjes effect, wat in een herfstboekje natuurlijk leuk staat als link naar 'regen'. Verder heb ik de bladzijden zelf vrij eenvoudig gehouden. Op elke pagina heb ik gestempeld, bloemen en kant gebruikt en als grapje zit op elke pagina een rhinestone. De uitgeknipte bloemen en blaadjes komen uit het designpapier en langs de rand is een lijntje gedoodled.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Materiaal: boekje Maya Road, papier Bo Bunny, randenpons Fiskars, letters Creative Cafe, chipboard blad Bazzil, stempels Inkadinkado, embossing poeder, heattool, inkt, fineliner, kant, bloemen Prima
 
Veel plezier ermee.
Dit was de laatste techniek van deze techniekweek.

Groetjes Tamara

2 opmerkingen:

  1. Leuk boekje en idd een leuk effect zo! Ik heb dit ook wel eens gehad en vond het embossen dan 'mislukt', maar zo is het echt herfstig!

    BeantwoordenVerwijderen