woensdag 14 november 2012

Wednesday Card Day: Boris!

Hallo allemaal!

Het is weer woensdag en vandaag een kaart voor jullie.
In mijn omgeving worden veel baby'tjes geboren en ik vind het dan leuk een kaartje te maken die past bij het geboortekaartje. Niet alleen qua kleur, maar ook qua stijl, dan weet ik dat de ouders het kaartje vast mooi vinden.

Dit is het kaartje dat ik voor Boris gemaakt heb.


Ik heb gebruik gemaakt van de lijn Portfolio van Pink Paislee voor deze kaart. De kleuren combineren mooi met het donkerblauwe cardstock.
De vlaggetjes zijn gemaakt van de stempels van Glitz Design en gestempeld met Ranger Tim Holtz distress inkt Chipped Sapphire. Om het lijntje eens anders te maken, heb ik een kantje van Prima Marketing eronder geplakt in plaats van een touwtje. Het olifantje komt ook uit een stempelset van Glitz Design. Het olifantje heb ik gestempeld met Distress inkt (black soot), uitgeknipt en bewerkt met Ranger Stickles en daarna met Glossy accents.


De letters op de vlaggetjes heb ik gestanst met een Memorybox stans; de Parker lowercase.
De tags, liquid pearls en de metal gears van 7 Gypsies maken de kaart af.

Ik heb de randen van het papier op mijn kaart gedistresst met de comfort distress tool van Ingvild Bolme voor Prima Marketing.

Bedankt voor je bezoek en tot snel!

Groetjes,

Desiré

3 opmerkingen:

  1. Een mooie kaart met prachtige details. Die letters zijn echt heel mooi, steken mooi af bij de rest! Groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een mooi bijzonder kaartje. Ik ben dan wel heel erg benieuwd naar het geboortekaartje waar je je inspiratie vandaan hebt gehaald ;-).

    Groetjes, Claudia

    BeantwoordenVerwijderen