maandag 12 november 2012

Layout Monday: Adore

Het is weer maandag en dus tijd om een nieuwe week te beginnen met een layout.
Voor deze layout heb ik met een voor mij niet echt gebruikelijke kleur gewerkt: blauw. Altijd weer een verrassing wat er dan uit gaat komen, maar ik vind 'm toch wel leuk geworden.


(Click to enlarge)
Supplies: cardstock, Tim Holtz Idea-ology Tissue Wrap, Crafters Acrylic, ZVA Creative swirl, Distress Stain Brushed Pewter Metalic, wooden swirl by The Dusty Attic, Prima Marketing Metal Trinkets Rusty Zippers, Prima Marketing Encore (roses), Tim Holtz Alterations "Mini Butterflies Sets", Sizzix Movers & Shapers "Base Tray", Tim Holtz Alterations "Wordplay", embossing powder, Tattered Angels "Glimmermist".

Voor de basis van deze layout heb ik wit cardstock gebruikt en daar, met behulp van twee kleuren acrylverf en flink wat water, voor de schrik van iedere zichzelf respecterende huisschilder gezorgd: zakkers.
Nadat het cardstock met behulp van een heat tool werd gedroogd, heb ik Tissue Wrap over de hele pagina geplakt met behulp van een gel medium. De basis is hiermee gelegd en vervolgens ben ik scrappend verder gegaan.


Het is ook een van weinige layouts geworden waarbij er letterlijk en figuurlijk geen randje is geïnkt. Da's voor mij op zich al aardig bijzonder.

Over de foto heb ik nog even getwijfeld: wel of geen zwart wit. Uiteindelijk toch maar een kleurenfoto genomen, om nog een heel klein beetje warmte aan het geheel toe te voegen.

Fijne maandag!

Toodles,

1 opmerking:

  1. Hij is gaaf geworden Jolanda,
    leuke technieken!
    Het brons op de letters is ook prachtig, dat idee ga ik van je "lenen"! Thanks!
    grt, Corina

    BeantwoordenVerwijderen