dinsdag 21 juni 2011

Inspiration tuesday!

Vandaag is het dinsdag en dat betekent Inspiration tuesday!! Dus aan mij de taak om jullie te inspireren!
Als je naar mijn scrap-werk kijkt kun je zien ik niet hou van kliederen. Zo zul je bij mij weinig verf of bijvoorbeeld glimmermist aantreffen. Toen ik hoorde van de MeltingPot wist ik direct dat dat niets voor mij zou zijn. Dat geklieder met Utee, en gesmeer met bijenwas; Nee dank je!
En toch staat er nu bij mij op mn bureau een MeltingPot omdat je er niet alleen mee kunt kliederen maar ook prachtige vormpjes mee kunt gieten.
Ik heb kleine gipsen malletjes gebruikt die ik ooit op een beurs kocht bij een "mallen-man". Door gewone Utee te verhitten en te vermengen met een klein beetje pearl embossingpoeder krijg je een mooi glimmend effect.
Voor deze kaart heb ik klein hoek ornamentjes gebruikt. En het ideale van de MeltingPot is toch wel; vind je het het vormpje niet goed, zit er een luchtbelletje in, breek die perongelijk af?? Geen probleem, gewoon weer omsmelten en opnieuw gieten!!
Papier; Girls Paperie- Jubilee, randpons Martha Stewart; Layered Arches, Paperpen; Light Carmin Red Viva Decor, Tekst kaartje; Melissa Frences en Roosjes

Veel "klieder" plezier!!
Groetjes Yvette

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee met die mallen, leuk resultaat en super mooi kaartje!
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen