dinsdag 7 juni 2011

Inspiration Tuesday

Ze bloeien weer volop op dit moment, die prachtige pioenrozen! Absoluut 1 van mijn favoriete bloemen, zowel qua vorm als qua kleur!!!

Tijdens het feest weekend gaf niet alleen Johanna een hele leuke make&take, maar ook Yvette. Zij maakte een mooie 3D bloem met de stans van Tim Holtz. Hiervoor gebruikte ze de 1-na kleinste bloem. Thuisgekomen bedacht ik dat het toch ook wel moest lukken met de grootste stans!
Ik heb hiervoor papieren zakdoekjes gebruikt, die รก la Yvette in elkaar gemaakt en daarna bespoten met glimmermist.

Alleen is het al een leuke bloem, maar met z'n 6-en in zo'n leuk stolpje is het net een echte pioenroos! (de stolpjes zijn ook te krijgen bij Scrapdelight, maar staan niet in de webwinkel)
Nog wat blaadjes van Prima Marketing er tussen en wat kant als afwerking aan de buitenkant en je hebt een heel leuk kadootje! Of je houdt het natuurlijk lekker zelf:)

groetjes Wilma

7 opmerkingen:

 1. Oh wouw, wat is dat mooi zeg. Ik stond mij al af te vragen dat als ik de stolp zou kopen wat ik er dan mee ga doen. De oplossing is soms dichterbij dan je denkt. Bedankt voor het delen, hij is echt leuk.

  Groetjes,
  Nanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, prachtig gemaakt zeg!!

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ik had afgelopen weekend al zitten kijken naar de stolpjes in de winkel. Deze is helemaal geweldig. Bedankt voor de tip.
  Groetjes, Regina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk, en zo iets zou ik dus leuk vinden als workshop! Want wanneer je dit met 2/3 stolpjes doet en die vult met totaal verschillende dingen (van Michelle staat ook zo'n leuke gevulde stolp, maar dan met onder andere een tag in de winkel), ben je een heerlijk dagje onder de pannen, waarbij je verschillende technieken voorbij ziet komen, en nog naar huis gaat met home deco ook!

  Waar kan ik me inschrijven?!?!
  Top Wilma!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi zeg! Prachtig geheel in het stolpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal top wat een idee!
  Schitterend gemaakt hoor!
  Genieten, groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen