woensdag 5 mei 2010

Layout met Webster's Pages: twenty Something

Een merk waar we van veel mensen van horen: moeilijk moeilijk! Te druk patroon, te shabby, te vintage, vreemde designs, etc.

En inderdaad, Webster's Pages heeft soms wat "moeilijke" designs! De eerste keer dat ik met Webster's werkte, durfde ik er bijna geen schaar in te zetten. Sommige vellen, die zijn al prachtig van zichzelf en als ik er wat over heen plak, die je de vele details niet meer.

Inmiddels ben ik een beetje over die eerste angsten heen, maar Webster's heeft het voor iedereen dit keer sowieso wat makkelijker gemaakt.
Met de lijn Life's Portrait hebben ze een kleurrijke vrolijke lijn uitgebracht, die naast de "echte" Webster's plaatjes ook een "iets makkelijker" design heeft.

En toevallig vond ik vorige week een stapeltje foto's die ik nog niet gescrapt had, met o.a de foto die ik perfect bij het Webster's papier vond passen.

En zo ontstond Twenty Something


Twenty Something

Vroeger .... kon ik niet wachten tot ik er een jaar bij mocht tellen.
Nu gaat er een jaar bij voor ik er goed en wel erg in heb.

Ja, leeftijd is toch altijd wel een "puntje" geweest bij ons. Niet eens dat ik ouder worden erg vind, maar ik weet nog goed dat ik tot mijn 18de niet kon wachten tot ik een jaar ouder was. Als je 4 bent, mag je voor het eerst naar school bijvoorbeeld. En vanaf dan is het "cool" om te zeggen hoe oud je bent. Na een tijdje verveelde de leeftijd weer, en kon ik niet wachten tot ik er een jaar bij op mocht tellen.
Dan krijg je de overige leeftijden - leeftijden die iets "betekenen": vanaf mijn 16de mocht ik uit gaan, en vanaf mijn 18de mocht ik auto rijden...

Maar wat als je die magische grens van 18 gepasseerd bent? Dan maakt leeftijd ineens niet heel veel meer uit.
Volgens mij moet ik dit onbewust opgeslagen hebben, want sinds mijn 18de is het niet best gesteld met het onthouden van mijn leeftijd.

Het punt is: leeftijd doesn't matter. Dus was ik net gewend aan het zeggen dat ik 23 was in plaats van 22... ben ik inmiddels 24. En ik begin nu net te wennen aan het zeggen van 24, waar ik in september al weer 25 wordt.

Waar is de tijd gebleven dat ik ik de weken zat af te tellen voor ik er een jaar bij mocht tellen?
:o)


Gebruikte materialen:

Webster's Pages life's portrait * Vintage photo distress inkt * chestnut Roan cat's eye * 7 gypsies stempels * making Memories Label * Prima marketing e-line parels * prima marketing parel takje * On the wings of a dream stempels Butterflies * Prima Marketing e-line flowers aqua en Lime * Prima marketing Wild pillar pack flowers * knoopjes * Say it in pearl centers * parel bradjes aqua * slotje * cricut Takje * zwarte anchors * Ek Success pons * muzieknoot stempel * American Craft Thickers Lullaby Grijs * doodlebug Rub-ons Jack & Jill white * Matte accents (tegenhanger van Glossy Accents )van RangerFijne en hopelijk zonnnige dag allemaal!

Michelle

2 opmerkingen:

  1. Zoals ik op het forum al zei hij is erg mooi geworden hoor...
    Ik dacht zelf dat ik altijd de enige was die dit probleem had.. ik was net gewend aan het getal 25 en nu wordt ik alweer 27..
    Ach wat je zegt leeftijd is niet zo belangrijk toch!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wacht maar tot je over de 40 bent, dan doet elk jaar pijn.:) Mooie LO heb je gemaakt, Michelle.

    BeantwoordenVerwijderen