woensdag 18 juli 2012

Wednesday: card day

Jeetje, het is alweer halverwege juli en echt veel hebben wij nog niet van de zomer kunnen genieten. Tenmiste, degenen die tot dusver en dit natte kikkerlandje zijn gebleven nog niet.
Om mij vooral iet mee te laten slepen door het 'ietwat' minder mooie weer van afgelopen periode, vond ik het tijd worden voor een beetje een vrolijk kaartje.

Supplies: cardstockGlitz Design "Pretty in Pink" 6x6 paper pad, Tim Holtz Alterations "Tiny Tabs & Tags", Martha Stewart "Doily Lace" punch, ZVA Creative swirl, Maya Road Trinket Pins "Vintage Butterfly Pearl", ribbon, flowers verkrijgbaar in de winkel, pearl ribbon uit eigen voorraad.

Glitz Design behoort absoluut tot een van mijn favoriete merken. Ik moet mij ook echt bedwingen om niet elke keer weer wat mee te nemen, maar met mijn 6" x 6" paper pad en de nodige 12"x 12" vellen kom ik weer een heel eind.

Het kaartje heb ik met behoorlijk wat embellishments bewerkt, zodat het een lekker vol geheel wordt. Doordat de kleuren licht zijn gehouden was dat "lekker vol" op een klein oppervlak geen enkel probleem.

Ik hoop dat ik jullie met dit kaartje heb kunnen inspireren.

Enjoy your Wednesday!

Toodles,

4 opmerkingen:

 1. Geweldig mooi kaartje, prachtige details.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooitje Jolanda! Heel stijlvol.
  grt, Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oi Jolanda!!!

  Ficou belíssimo o cartão!!! Por favor quero sabe se já saiu o resultado do seu doce de 450 seguidores????

  Beijos

  BeantwoordenVerwijderen