donderdag 29 maart 2012

Nieuwe designteamleden

Zoals afgelopen dinsdag al aangekondigd via de nieuwsbrief en via het blog, gaan we vandaag de 3 nieuwe designteamleden aan jullie voorstellen!


Want maar wat trots ben ik dat we zo'n gevarieerd en geweldig team hebben! Ik dank heel veel aan deze meiden, hun inzet en passie voor het scrappen en Scrapdelight.


En ik ben dan ook erg blij dat ik naast het al geweldige team nu 3 nieuwe meiden heb mogen uitnodigen om zich ook aan te sluiten.


Graag stel ik aan jullie voor in willekeurige volgorde;


Jolanda van Pareren


En wie is Jolanda:

Mijn naam is Jolanda C. van Pareren en ik ben 42 jaar. Sinds 1993 ben ik getrouwd met Dick. Samen met onze twee Maine Coons (Gypsy Queen & Homeboy) en twee Chihuahua's (Lil'Hurricane & Jazz) wonen wij sinds een jaar of zeven in Almere. Ik ben werkzaam bij een verzekeraar als clams handler.

Scrappen doe ik sinds ± 2007/2008 en daar ben ik echt behoorlijk verslaafd aan geraakt. Was ik in eerste instantie nog zoekende naar een stijl die mij echt goed lag, sinds een jaar of 1½ heb ik die gevonden: vintage/shabby chique.
Meestal maak ik kaarten of layouts, maar zo nu en dan vind ik het ook heel erg leuk om een mini album of iets anders te maken.

Een Design Team call van Scrapdelight kon ik echt niet zomaar aan mijn neus voorbij laten gaan. Deze kans is simpelweg te mooi om waar te zijn.
Waarom?! Nou, eigenlijk heel simpel. Voor zover ik de leden van het Design Team heb meegemaakt, kan ik niet anders zeggen dan het een heel leuke en gezellige groep mensen is die op scrapgebied echt weten waar ze het over hebben. Het lijkt me fantastisch om met zo'n groep te mogen samenwerken en al helemaal om daar ├ęcht bij te horen als zijnde lid van het team. Minstens zo leuk is het om anderen met jouw scrapwerk te kunnen inspireren.Als je alvast werk van Jolanda wilt zien, kijk dan vooral even op haar blog:

Ilonka van den Boer


En wie is Ilonka:

Ik ben Ilonka van den Boer, 44 jaar en woon in het schone Blokker. Ik werk 3 dagen als opticien in Alkmaar.
Ik scrap sinds feb. 2007 en ben in de loop van een paar jaar van heel strak naar vintage scrappen over gegaan. Ik maak graag miniboekjes en projecten in alle soorten en maten, maar scrap ook graag een mooie lay out! Af en toe maak ik een kaartje. Het liefst verzin ik mijn eigen projecten…..Dat vind ik toch het leukste!

Waarom het me leuk lijkt om deel uit te maken het Scrapdelight DT?
De sfeer die er heerst is gezellig, er worden ontzettend leuke workshops gegeven en hoop dat ik mezelf kan uitleven bij jullie.
Wil je alvast werk van Ilonka bekijken?
Kijk dan even op haar blog:
Nicole Jannink

En wie is Nicole:

Mijn naam Nicole Jannink, ik woon samen met mijn zoontjes Cas (4) en Olivier (2) en hun vader Arjan in Den Haag. Met twee van die kleine mannetjes is er natuurlijk genoeg te scrappen en ik scrap dan ook (bijna) alleen maar foto's en verhalen van de jongens.
Ik ben 5 jaar geleden begonnen met scrappen, toen ik zwanger was van de oudste. De reden dat ik daarmee begonnen ben, is dat ik graag veel verhalen en herinneringen voor de kinderen wilde gaan vastleggen. Van mijn eigen jeugd heb ik weinig foto's en de herinneringen zijn bijna niet vastgelegd. Gelukkig heb ik allebei mijn ouders nog om vragen over die tijd te stellen, maar eigenlijk vind ik het toch ook wel jammer dat er zo weinig foto's van mij zijn. Vroeger, dat wil zeggen voordat ik zelf moeder werd, vond ik dat niet zo belangrijk maar dat is dus inmiddels flink verandert.
Mijn scrapstijl is eigenlijk clean & simpel. Ik scrap omdat ik graag herinneringen wil vastleggen door middel van foto's en journaling. Op mijn layouts (en ook in de mini-albums die ik maak) kom je dan ook altijd journaling tegen. Het, voor mij, belangrijkste op een layout is dan ook de foto (of foto's).
Ik maak verschillende projecten. Graag hou ik me bezig met een layout (niet alleen in formaat 30,5 x 30,5 cm. maar ook amerikaans A4 of 15 x 30.5 cm.) omdat dit een snel project is dat ik in een avond kan maken, maar daarnaast maak ik ook regelmatig mini-albums (ik heb er inmiddels al een flink aantal in de kast staan), en ik hou me ook graag bezig met het maken van doosjes. Kaarten maken doe ik eigenlijk weer veel minder (geen idee waarom dat is eigenlijk).


Een tijdje geleden wees Janine ons bij het scrapsite-forum op de designteam-call van jullie winkel. Voordat de termijn verstrijkt, wil ik toch graag solliciteren naar een plekje in jullie designteam. De reden daarvoor is dat ik een aantal dames ken uit jullie team en ik het heel leuk zou vinden om samen met hen mooie dingen te maken voor jullie winkel. Daarnaast vind ik jullie winkel een erg leuke scrapwinkel; jullie hebben een uitgebreid assortiment (en gelukkig verkopen jullie ook mijn favoriete merk Basic Grey), een enorme goede service (geen vraag is jullie te gek) en een gezellige winkel in Nieuwegein waar je behalve shoppen ook altijd gezellig kunt praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Ik zit dan ook graag drie kwartier in de auto om "even" naar jullie winkel te rijden.

Benieuwd naar het werk van Nicole?
Kijk dan op haar blog!

http://nicole-mylifeinscraps.blogspot.com/Dit waren de nieuwe designteamleden en wij zijn erg blij dat ze ons team komen versterken!
Grote kans dat je Jolanda en Nicole komende 7 april tijdens de make en take dag al zult gaan ontmoeten, dus kom zeker even hallo zeggen!

En vanaf april zullen jullie het werk van deze meiden gaan zien op het blog, in de winkel en via de Scrapdelight Extra.


Meiden, nogmaals welkom in ons team!6 opmerkingen:

 1. Jolanda, Nicole en Ilonka, hartelijk gefeliciteerd met jullie DT-lidmaatschap. Michelle, je hebt een goede keuze gemaakt. Ik kijk uit naar jullie bijdragen op het forum en natuurlijk wens ik jullie veel plezier in het team.
  Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jaaaah helemaal leuk!
  Welkom in het team dames!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartelijk welkom meiden, leuk om te lezen wat jullie bezig houdt!
  Tot snel ziens!
  grt, Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie wel voor dit meer dan warm welkom, meiden!!
  Tot snel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Meiden, dank jullie wel voor jullie welkom! Hartstu=ikke gaaf! Hoop jullie snel te zien!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O wat stom van me, dacht dat ik al gereageerd had...maar alsnog gefeliciteerd meiden, en veel plezier. Jullie komen heel goed terecht haha...Ben benieuwd naar jullie bijdragen.

  BeantwoordenVerwijderen