zaterdag 31 december 2011

Shop till you drop saturday!

Welkom op deze laatste dag van 2011.
Ook vandaag natuurlijk weer nieuws voor jullie.

De nieuwe Scrapdelight Extra is uit! De Scrapdelight Extra is ons gratis online magazine. Het is de wintereditie vol met kerst- en winterinspiratie, maar ook een vooruitblik naar 2012

Je kunt de Scrapdelight Extra {hier} downloaden!


Maar we hebben ook nieuwe producten natuurlijk.

Om te beginnen hebben we nieuwe papierlijnen:

October Afternoon - Holiday Style is een mooie lijn in het teken van de winter, maar weer helemaal October Afternoon, waardoor hij ook heel leuk is voor andere foto's.Fancy Pants - Love Story is een mooie eigentijdse valentijnslijn die nu al verkrijgbaar is bij Scrapdelight.
Zo kun je al helemaal in de stemming komen.
LoveStoryProductHeader


Ook Kaisercraft heeft al een mooie lijn uit, Madame Boutique, mooi nostalgisch, maar met kleur.Voor de mensen die nog plannen hebben voor een jaarproject, hebben we ook een tip. De lijn van Simple Stories: Year-O-Graphy.
Yearography main logo

Tot slot hebben we ook heel veel ponsen van Martha Stewart in de online winkel staan, dus grijp je kans!

Maar er zijn nog meer nieuwe artikelen binnen. Voor een compleet overzicht kun je altijd kijken bij het kopje: Wat is er nieuw?

Dan rest mij niet meer dan namens het team van Scrapdelight alle guestdesigners van het afgelopen jaar te bedanken voor hun inzet en jullie allemaal een fijne jaarwisseling en een geweldig en creatief 2012 toe te wensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten