maandag 21 november 2011

Scrappers Monday: Merry & Bright

Goedemorgen!
Op deze Scrappers monday een lay-out van guestdesigner Margriet.

Afbeelding

Margriet vertelt:

Het papier en embellishments zijn van My Mind's Eye, de 12 days of Christmas lijn. Tevens heb ik een wit vel cardstock gebruikt, dat ik met de naaimachine en een zigzagsteek op het basisvel heb vast gestikt.

Afbeelding

Op de chipboard kerstboompjes, sterren en slinger heb ik wat rhinestones en pearls geplakt om een feestelijk effect te creëren. Het is jammer dat je het op de foto niet goed ziet, maar ze blinken prachtig.


Afbeelding


De rozet heb ik gemaakt van een strook papier van 2,5 x 20 cm, die ik om de 0,5 centimeter heb gerild en vervolgens als een harmonica in elkaar gevouwen. Persoonlijk vind ik het het gemakkelijkst om de rozet met een lijmpistool op te plakken, want anders blijf hij niet goed in zijn ronde vorm zitten.

Afbeelding

De randen van het basisvel heb ik bewerkt met de naaimachine en een stiksteek zonder draad. Daarnaast heb ik enkele rechthoekjes designpapier doorgestikt met draad.

Afbeelding

Op de chipboard Thickers heb ik met een lijmstift wat Ultrafine Glitter van Maya Road geplakt.

Gebruikte materialen:

Papier + diecuts kit: My Mind's Eye 12 Days of Christmas, Chipboard Embellishments: My Mind's Eye 12 Days of Christmas, Rhinestones and Pearls: My Mind's Eye 12 Days of Christmas, Cardstock: bazzill basic white , Maya Road Ultra Fine Glitter

2 opmerkingen:

 1. wat een schitterende layout Margriet, en inderdaad heel mooi papier.

  groetjes annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie kerstlayout!!
  En zo leuk hoe je de kerstbomen hebt versierd :)
  grt, Corina

  BeantwoordenVerwijderen