zaterdag 22 oktober 2011

Shop till you drop saturday!

Hallo allemaal!

Op deze zonnige herfst zaterdag weer veel productnieuws voor jullie.
We hebben gisteren 13 dozen heerlijke scrapgoodies binnengekregen en we kunnen natuurlijk niet alles laten zien, maar alle nieuwe producten kun je hier vinden.

We hebben de Londonnery lijn van Prima Marketing binnen inclusief een groot aantal bijbehorende embellishments. Een mooie veelzijdige lijn met prachtige oude elementen.


londonery

We hebben ook reikhalzend  uitgekeken naar de nieuwe lijn van October afternoon: Sidewalks! We hebben hem binnen met veel accesoires, de bijpassende sprinklers, stickers, knopen, lintjes, journaling cards  en allerlei andere leuke embellishments.


Product # PP710

Iets heel anders is de Snow Days lijn van Pink Paislee. Heerlijk winters, maar dan wel lekker vrolijk.

En... we hebben nog een nieuwe kerstlijn binnen, en wel de mooie kerstlijn van Melissa Frances, Deck the Halls. We zijn hem nu in de online winkel aan het zetten en hebben hem al in onze winkel in Nieuwegein liggen. Zoals we gewend zijn van Melissa Frances een prachtige sfeervolle lijn.GN537 - Deck the Halls 6x6 Paper Pad - Click Image to Close


Maar.... we hebben meer dan alleen papier natuurlijk.

We hebben ook de Sew Ribbon binnen van We R Memory Keepers, de opvolger van de succesvolle Sew Easy (dat gebruikt wordt voor het borduren op je projecten). Ze hebben nu de Sew Ribbon voor het gebruik van lint en dat ziet er heel leuk uit. We hebben verschillende modellen binnen en natuurlijk het bijbehorende lint.

Sew Ribbon - LeafSew Ribbon - Scallop

En tot slot willen we nog graag melden dat we de Sizzix en Hero Arts Framelits Stamp & Diecut sets binnen hebben. Dat is een set stempels en bijpassende snijmallen die je erg leuk kunt combineren.

Hieronder een filmpje met hoe het werkt.Dit was het weer voor vandaag! Zoals al eerder gezegd slechts een kleine selectie. Voor alle nieuwe producten verwijzen we je naar het kopje Wat is er nieuw? in de online winkel en we zijn nog volop aan het verwerken, dus er komt elke dag nog meer bij.

Wij wensen je een heel fijn weekend!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten