donderdag 4 augustus 2011

Project Thursday: Snoezig

Op deze project thursday een lay-out voor jullie, gemaakt met de al wat oudere, maar nog steeds zo mooie lijn Portrait van Crate paper, gemixt met een beetje Kaiserkraft, het achtergrondvel is namelijk van hun lijn Nan's favourites. Ik heb het bewerkt met een stiksel en stickles in de kleur lagoon.

Al het papier op deze lay-out heb ik weer gedistresst met de Distrezz-it-all van Zutter. Ik blijf het een geweldig apparaat vinden. Distressen kost nu nog maar een fractie van de tijd dan voorheen.De bookplate heb ik uit golfkarton gestanst met de Tag en Bookplate stans van Tim Holtz. Ik heb hem bewerkt met distress inkt in de kleur Peeled paint en daarna heb ik er crackle paint Rock Candy overheen gedaan. Vervolgens heb ik het afgemaakt met twee mooie brads van Creative charms en een game spinner arrow van Tim Holtz.


De titel heb ik uitgesneden met de typeset alfabetstans, ook van Sizzix by Tim Holtz. Een mooi klein lettertje voor als je wel een titel wilt, maar het niet te groot wilt hebben. De letters heb ik bewerkt met Glossy accents om de titel wat meer body te geven.
Om de lay-out af te maken nog een zelfgemaakte embellishment met eikenblaadjes, een mooie koperen brad van making memories en een lintje van American Crafts.
Wil je weten hoe ik de bovenstaande embellishment gemaakt heb met tissue tape van Tim Holtz? Binnenkort vinden jullie daar hier op youtube sunday een filmpje van.

De pearl brads zijn van American Crafts en pasten precies bij het paper.
Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!

6 opmerkingen:

 1. What an adorable layout, Desire! Love your layering! And the title is awesome.....this is my have Dutch word :-))))!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach dat ziet er echt supermooi uit zeg! Vind het turquoise met dat afstotende (wat kleur betreft) geel wel heel mooi samen! En wat een leuke foto! En oja...een keer een andere vorm dan vierkant is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a great layout. I love your cat.

  Stampersue

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, mooie LO heb je gemaakt. Leuk zoveel details om te bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige lay-out! En de kat kijkt er ook zo geweldig ;)

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi deze layout en de foto zo lief. En er is zoveel op te zien je blijft kijken.

  Scrapfanaat Peter

  BeantwoordenVerwijderen