zaterdag 23 juli 2011

Shop till you drop saturday!

Ook deze regenachtige zaterdag is er gelukkig weer een zonnestraaltje, want we hebben veel nieuws te melden! Veel te veel om hier te vermelden, maar je vind altijd de nieuwste producten onder het kopje wat is er nieuw? We zullen een paar nieuwe producten hier uitlichten.

De nieuwe lijn van Sassafrass Lass is binnen. Hij heet Sunshine Broadcast en staat nu in de online winkel!
Het is een supermooie lijn met mooie pastelkleurtjes en lieve dessins. Iedereen kan er wel wat mee. Vintage, maar ook strak is dit papier mooi te verwerken. Het is mooi bij foto's uit de oude doos, babyfoto's, maar ook bij zwart wit foto's. Je vindt de lijn met bijbehorende accessoires hier.

Nieuw bij Scrapdelight is The Cinch!
Dit handige inbindapparaat waarmee je met het grootste gemak je miniboekjes in kunt binden, maar ook voor schoolprojecten kan dit apparaat gebruikt worden.
Het bijzondere aan The Cinch is dat je de perforatiepennetjes individueel in kunt stellen, waardoor je zelf kunt aangeven hoeveel gaatjes je nodig hebt.
Het project ligt plat tijdens het inbinden en je hebt mooie ronde gaatjes zonder uit te hoeven meten.
Ponst elke lengte en ponst tot 20 vellen papier tegelijk, dus je kunt je in één keer gaatjes maken in het hele boekje. Natuurlijk hebben wij ook de spiralen om mee in te binden. Je vindt the Cinch en de bijbehorende materialen hier!
In het filmpje hieronder kun je zien hoe The Cinch werkt.
Maar we hebben nog veel meer nieuws; prima flowers, stempels, heel veel nieuwe embellishments van 7gypsies.
Neem maar eens een kijkje in de winkel.

Dit was het voor vandaag!
Fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten