maandag 4 oktober 2010

Scrapweekend

Hallo allemaal,

Het is alweer bijna zover... een nieuw scrapweekend! Het weekend van plaatsvinden op 25-27 februari 2011. Dit keer niet georganiseerd door Scrapdelight, maar door twee klanten van ons; Patricia en Marlous.

Het weekend vindt plaats in Utrecht zelf, en je kunt een heel weekend heerlijk scrappen.
Het scrapweekend begint op vrijdag en eindigt in de nadmiddag van de zondag.

Het is dit jaar een iets ander concept dan men misschien herinnerd van Scrapdelight. Je betaalt namelijk alleen voor het weekend op de locatie, daarin zitten ook de kosten voor eten en drinken tijdens het weeekend verrekend.  Hier komen dus geen kosten meer voor bij.


Op zaterdag zullen er in de winkel van Scrapdelight diverse workshoppen worden gegeven waar je jezelf op kan inschrijven. Tevens is het mogelijk je op te geven voor een fotoshoot. En ben je gedurende de dag welkom om te komen winkelen.
De workshops en fotoshoot betaal je los in de winkel, afhankelijk van hetgeen waar jij je voor op geeft.
De prijzen van de fotoshoot en de te volgen workshops worden t.z.t. nog bekend gemaakt.

Dit weekend scrappen kost afhankelijk van het aantal inschrijvingen tussen de 70 en 90 euro. Bij het huidige aantal aanmeldingen zitten we namelijk op 90 euro. Bij een aantal nieuwe inschrijvingen gaat dit al naar 80 of zelfs 70.

Er zijn nog een aantal plaatsjes over om deel te nemen aan het scrapweekend. Wil jij ook graag mee of ga je al mee, maar weet je nog mensen die ook mee willen, geef je dan snel op! Om je op te geven stuur je een berichtje naar pkragten@hotmail.com
Op het forum van Scrapdelight kun je ook meer informatie lezen.

Kortom, heb je zin in een gezellig weekend vol scrapplezier en gezelligheid.... geef je dan nu snel op!!
Wij hebben er nu al heel erg veel zin in!

Groetjes,
Patricia en Marlous

Geen opmerkingen:

Een reactie posten