woensdag 8 februari 2012

Wednesday Project: Lovebirds

Hallo allemaal!

Vandaag weer een project voor jullie.
Omdat het bijna valentijnsdag is, heb ik een vogelhuisje voor een stelletje lovebirds gemaakt.
Ik heb het papier van Authentique uit de Gathering lijn gebruikt. Lekker fris en toch warm met aqua, bruin, crème en oranje.
Het vogelhuisje zelf is een doe het zelf pakket van ReStyle, deze staat niet in de online winkel, maar is wel in de winkel in Nieuwegein te verkrijgen.Ik heb eerst alle achterkanten en kopse kanten in een bijpassende kleur geverfd en daarna de voorkanten beplakt met het papier.


Daarna komt het leukste werk, het huisje in elkaar zetten en versieren.
Ik heb het chipboard frame eerst wit geverfd en daarna bewerkt met Glimmerglam. Het hart heb ik ook eerst wit geverfd, daarna bewerkt met distress inkt en met gouden verf accenten gemaakt. Daar overheen heb ik transparante cracklepaint (Rock candy) gedaan en tot slot een een tekststempel erop gezet.

De swirl heb ik zelf gemaakt door met glossy accents een swirl te maken en vervolgens te bestrooien met microbeads, maar het werkt met glitters hetzelfde.Gebruikte materialen:
Papier: Authentique - Gathering, verf, Ranger Tim Holtz Distress inkt (barn door), Maya Road chipboard Ornate Frame, Collections Elements chipboard hart en butterfly print, Ranger glossy accents, Martha Stewart microbeads, Ranger Tim Holtz Cracklepaint (rock candy), Tattered Angels Glimmerglam (paprika), kant, Prima Marketing flowers, verschillende kleuren Ranger stickles, taartrondje, meeldraadjes, knoopje en tekststempel.

Bedankt voor je bezoek en een hele fijne dag!


1 opmerking:

  1. Schattig huisje Dees en wat een leuk cadeau voor een verliefd stelletje! :))
    grt, Corina

    BeantwoordenVerwijderen