maandag 7 juni 2010

Mijn geluk

Hebben jullie ook zo genoten van het prachtige weekend? Gisteravond begon het helaas te regenen. Een kleine domper na al dat mooie weer... maar voor een scrapper natuurlijk ook weer een goed excuus om aan de slag te gaan met papier! ;) Ik ben dan ook snel mijn zolder opgegaan en heb mijn bijdrage aan de Secret Scraplift van het Scrapdelight Forum gemaakt. Ik kan de layout nog niet helemaal laten zien, maar ik zal dit bericht afsluiten met een sneakje. ;)
Vanmiddag ben ik ook nog even bezig geweest. Ik heb een boekje gemaakt. Het is een variatie van het Gratitude Journal. Ik wil een bepaalde periode elke dag opschrijven waar ik diezelfde dag gelukkig/blij van werd. Het lijkt me goed om daar zo af en toe even extra bij stil te staan... En ja... ik heb wederom gebruik gemaakt van het geweldige 365 Degrees papier van Pink Paislee. :)

Gebruikte materialen: papier: Pink Paislee - 365 Degrees & Creative Imaginations - Creative Café, pons: Ek Succes - Bubbles, Nestabilities: Standard Circle Large & Classic Scallop Circle Large, rub-ons: Doodlebug - Jack and Jill Lily White, alfabet: Quickutz - Dragonfly, parels: Swarovski, kaft en ringen: Zutter, stempel: Catslife Press, inkt: Stazon Ultramarine & Ranger Distress Ink Frayed Burlap, lint, foam, bordersticker

En dan hier het beloofde sneakje:Een hele fijne week allemaal!!! Het belooft mooi scrapweer te worden! ;)

2 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,
    Ik vind het boekje toch wel heel erg super.En een hele leuke tip om je mooie dingen in op te schrijven.Gr Anja;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij ziet er erg leuk uit zeg!!
    En inderdaad ideaal om dingen in op te schrijven en zo dingen vast te leggen.

    BeantwoordenVerwijderen